Servis Vasili

Ploteso fushat me posht

  Cfare bejm ne

  Servis vetëm për Land Rover dhe Range Rover !

  SV MOTORS

  Kontroll i makinës

  Kthime krahu timoni, shërbime xhenerike, riparime të motorit, riparime kambio automatike dhe manual si edhe shndërrime të makinave për jashtë rrugës-offroad.

  Pjesë këmbimi dhe Aksesor

  Standard europian i shërbimit dhe pjesë këmbimi nga marka plot reputacion. Pjese kembimi te reja dhe te perdoruara.

  Sherbim Profesional

  Mbetet gjithnjë streha e parë ku makinat tuaja Land Rover dhe Range Rover marrin një fuqi të re dhe një shërbim plot cilësi dhe standard, gjithashtu.

  Garanci e Plote

  Punë të kryera me cilësi, klientë të kënaqur dhe pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover / Range Rover në metropol.

  SV MOTORS

  Lider në Qarkun e Tiranës

  I fokusuar vetëm për makinat Land Rover e Range Rover, është shndërruar në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën. Punë të kryera me cilësi dhe në afat, besueshmëri në treg, klientë të kënaqur dhe pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover / Range Rover në metropol. 

  100%

  Garanci per automjetin tuaj

  Vector-7
  Pse te na zgjidhni neve

  Punë të kryera me cilësi dhe në afat

  Zgjidhja jemi ne

  Mbetet gjithnjë streha e parë ku makinat tuaja Land Rover dhe Range Rover marrin një fuqi të re dhe një shërbim plot cilësi dhe standard, gjithashtu.

  Klient te kenaqur

  Punë të kryera me cilësi dhe në afat, besueshmëri në treg dhe pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover / Range Rover në metropol. Ju mirëpresim✅

  Vector-1

  14+

  VITE NE BIZNES

  6+

  STAF

  70+

  SHERBIME

  10k

  KLIENT

  Vector-1
  brandet qe ne sherbejme

  I fokusuar vetëm për makinat Land Rover e Range Rover

  Kontroll i makinës, servis, pjesë këmbimi, aksesorë dhe shërbim i shpejtë

  SV MOTORS

  Punë të kryera me cilësi dhe në afat, besueshmëri në treg, klientë të kënaqur dhe pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover / Range Rover në metropol.

  Na ndiqni tashme edhe ne rrjetet tona sociale !

  Shopping cart close
  × Mund të ju ndihmojmë?