Servis Vasili

Ploteso fushat me posht

  Servis Vasili
  2012

  Fillimet

  Servis Vasili filloi biznesin ne 2012 në Kamez, Tiranë, Shqipëri. I fokusuar kryesisht për makinat Land Rover e Range Rover, është shndërruar në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën.

  2015

  Kontroll i makinës, servis & pjesë këmbimi

  Servis Vasili: Kthime timoni, shërbime xhenerike, riparime të motorit, riparime kambio automatike dhe manual si edhe shndërrime të makinave për jashtë rrugës-offroad.

  2017

  Ambjente te reja

  Servis Vasili zgjeron ambjentet me zyra te reja, shtimin e nje stafi mjaft te kualifikuar ku makinat tuaja Land Rover dhe Range Rover te marrin një fuqi të re dhe një shërbim plot cilësi dhe standard, gjithashtu.

  2018+

  Servis i plote

  SERVIS VASILI: Është padyshim një nga autoserviset lider në Qarkun e Tiranës dhe gjendet në toplistën e autoserviseve më të mira shqiptare. SERVIS VASILI: Kontroll i makinës, servis, pjesë këmbimi, aksesorë dhe shërbim i shpejtë. Punë të kryera me cilësi dhe në afat, besueshmëri në treg, klientë të kënaqur dhe pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover / Range Rover në metropol. Ju mirëpresim !

  Shopping cart close
  × Kontaktoni