Servis Vasili

Ploteso fushat me posht

  kush jemi ne

  Servis vetëm për Land Rover dhe Range Rover!!

  SERVIS VASILI: Është padyshim një nga autoserviset lider në Qarkun e Tiranës dhe gjendet në toplistën e autoserviseve më të mira shqiptare.

  I fokusuar kryesisht për makinat Land Rover e Range Rover, është shndërruar në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën.
  SERVIS VASILI: Kontroll i makinës, servis, pjesë këmbimi, aksesorë dhe shërbim i shpejtë.
  SERVIS VASILI: Standard europian i shërbimit dhe pjesë këmbimi nga marka plot reputacion.
  SERVIS VASILI: Kthime timoni, shërbime xhenerike, riparime të motorit, riparime kambio automatike dhe manual si edhe shndërrime të makinave për jashtë rrugës-offroad.
  SERVIS VASILI: Mbetet gjithnjë streha e parë ku makinat tuaja Land Rover dhe Range Rover marrin një fuqi të re dhe një shërbim plot cilësi dhe standard, gjithashtu.

  0 +
  vite ne biznes
  0 +
  sherbime
  0 k
  klient
  pse te na zgjidhni ne

  SERVIS VASILI

  Kontroll i makinës

  Kthime timoni, shërbime xhenerike, riparime të motorit, riparime kambio automatike dhe manual si edhe shndërrime të makinave për jashtë rrugës-offroad.

  Pjesë këmbimi dhe Aksesor

  Standard europian i shërbimit dhe pjesë këmbimi nga marka plot reputacion. Pjese kembimi te reja dhe te perdoruara.

  Garanci e Plote

  Punë të kryera me cilësi, klientë të kënaqur dhe pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover / Range Rover në metropol.

  Sherbim Profesional

  Mbetet gjithnjë streha e parë ku makinat tuaja Land Rover dhe Range Rover marrin një fuqi të re dhe një shërbim plot cilësi dhe standard, gjithashtu. Ju mirëpresim ✅

  Keni pyetje? Ne jemi ketu per tju ndihmuar! +355683771777
  brandet qe ne sherbejme

  I fokusuar kryesisht për makinat Land Rover e Range Rover

  Kontroll i makinës, servis, pjesë këmbimi, aksesorë dhe shërbim i shpejtë

  Shopping cart close
  × Kontaktoni