Servis Vasili

Ploteso fushat me posht

    Servis Vasili

    SERVIS VASILI: Kthime timoni, shërbime xhenerike, riparime të motorit, riparime kambio automatike dhe manual si edhe shndërrime të makinave për jashtë rrugës-offroad.
    SERVIS VASILI: Mbetet gjithnjë streha e parë ku makinat tuaja Land Rover dhe Range Rover marrin një fuqi të re dhe një shërbim plot cilësi dhe standard, gjithashtu.
    Shopping cart close
    × Kontaktoni