Servis Vasili

Ploteso fushat me posht

    SERVIS VASILI: Është padyshim një nga autoserviset lider në Qarkun e Tiranës dhe gjendet në toplistën e autoserviseve më të mira shqiptare.
    SERVIS VASILI: I fokusuar kryesisht për makinat Land Rover e Range Rover, është shndërruar në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën.
    Shopping cart close
    × Kontaktoni