Servis Vasili

Aksesore SERVIS VASILI: I fokusuar kryesisht për makinat Land Rover e Range Rover, është shndërruar në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën. SERVIS VASILI: Kontroll i makinës, servis, pjesë këmbimi, aksesorë dhe shërbim i shpejtë.